Wednesday, July 29, 2009

SEKOLAH AKU

Masa site visit kat SMT Klang hari tu, ada la aku amik gambar sikit. Banyak dah perubahan kat sekolah tu....

Dua orang cikgu yang aku jumpa...(gambar diorang ni Kak Esah yang amik)

Cikgu Rahim...still cikgu disiplin lagi


Cikgu Ayob...naik pangkat dah, dah jadi pengetua


Ramai lagi cikgu yang aku jumpa. Tapi sembang camtu je la.



Kat pondok ni la aku slalu tunggu kakak aku bwk laksa waktu ujung minggu! Ramai gak yang dating kat sini!






Ha...ni la public phone yang menjadi penyambung hubungan aku dengan buah hati aku. Dia ni la saksi ayat-ayat chenta aku!



*Bila dikenang-kenang...syoknya zaman sekolah dulu!
*Sape ingat beruk-beruk kat belakang asrama dulu tu...mana diorang skrg ni ye? Dah keje kat JJ Bukit Tinggi Kot!

6 comments:

DYLA said...

woi sian la pekerja JJBT ko kata beruk..

alamak cikgu ayob sudah makin kayya! sudah jadik pengetua...

eh dorang kenal ko tak gaban? kalau aku sure dia tak kenal!

fuadnis said...

aku ingat beruk2 tu!!mereka2lah yg selalu curik stok makanan aku..geram!!

gaban said...

Dyla...berani diorang lupa aku?!

Fuadnis...ye..ye..termasuklah pakaian-pakaian dalam sekali!

dur@z said...

ko buat pe kat sana???
hohoho..memories remain..wei..aku penah kene kejar ngan beruk2 2 tau..x cukup kakitangan nak lari..

gaban said...

dur@z...aku g buat keje. site visit. aku rasa beruk tu minat kat ko la

frida said...

ohhh....napa la baju seragam cikgu rahim masih kaler tu?
nampak benar berusianya diorg tu...

ermm...encik beruks?
Anne je yg suka layan bagi pisang dr dewan makan. tu yg naik mengada2 beruk2 tu.

aku teringat sekor mati lemas dlm kolah kita... huhuhu